AnaSayfa / Genel / Kahve falında sobada ekmek yakmak

Kahve falında sobada ekmek yakmak

Kahve falında sobada ekmek yakmak yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sobada ekmek yakmak gördüyseniz:

  • Özel bir konuyu kontrol altına alamamanız durumunda zararlı sonuçlar doğabilir.

Kahve falında sobada ekmek yakmak arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine inanılır.

Kahve falında sobada ateş yakmak yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sobada kömür yakmak döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sobada para yakmak harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında soba yakmak başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının sobasını yakmak üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kömür sobası yakmak sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, başarılarının çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında sobada bir şeyler yakmak iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir