AnaSayfa / Genel / Kahve falında sobada kestane pişirmek

Kahve falında sobada kestane pişirmek

Kahve falında sobada kestane pişirmek alışveriş yapacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına inanılır.

Kahve falında sobada kestane pişirmek gördüyseniz:

  • Herşeyin bir sırası var.

Kahve falında sobada kestane pişirmek aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına tabir olunur.

Kahve falında ateşte kestane pişirmek daha iyi imkânlara sahip olacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında at kestane görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin içinde kestane görmek planların istediği gibi gitmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çuval içinde kestane görmek aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ kestane görmek büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye kestane vermek daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında pişmiş kestane görmek işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir