AnaSayfa / Genel / Kahve falında sobalık odun kesmek

Kahve falında sobalık odun kesmek

Kahve falında sobalık odun kesmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, ters giden işlerin de düzeleceğine, zenginliği bulacağına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, mutluluk dolu haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında sobalık odun kesmek gördüyseniz:

  • Aslında problemleriniz çözülemeyecek kadar zor değiller.

Kahve falında sobalık odun kesmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına yorulur.

Kahve falında odun ve soba görmek oldukça kazançlı işler yapacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında sobaya odun kömür atmak öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına inanılır.

Kahve falında sobada odun yandığını görmek dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına işarettir.

Kahve falında sobada odun görmek sorumlulukların yerine getirileceğine, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine inanılır.

Kahve falında sobanın içinde odun görmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında odun soba görmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sobalık odun görmek üzüntülerin günden güne artacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir