AnaSayfa / Genel / Kahve falında soba borusu çıkarmak

Kahve falında soba borusu çıkarmak

Kahve falında soba borusu çıkarmak ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, sermaye elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, adından konuşulur olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında soba borusu çıkarmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler, iş arkadaşlarınız, içerisinde yaşadığınız gruplar veya genel anlamda dünyamız için faydalı çalışmalar yapabilir, yardım kuruluşlarında çalışabilirsiniz.

Kahve falında soba borusu çıkarmak nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz soba borusu görmek maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına alamet eder.

Kahve falında soba borusundan duman çıktığını görmek alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında soba borusu takmak karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine işaret eder.

Kahve falında soba borusu çırpmak her açıdan farklılıklar olacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında soba ve boru görmek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına yorulur.

Kahve falında soba ve borusunu görmek huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına inanılır.

Kahve falında soba boru temizlemek kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir