AnaSayfa / Genel / Kahve falında sobada ekmek

Kahve falında sobada ekmek

Kahve falında sobada ekmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine işarettir.

Kahve falında sobada ekmek gördüyseniz:

  • İstemediğiniz şeyler yapmanız için size baskı uygulayan kişiler olabilir.

Kahve falında sobada ekmek yapmak huşu içinde devam edeceğine, mali olarak küçüleceğine rivayet eder.

Kahve falında sobada ekmek ısıtmak rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sobada ekmek pişirmek başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine işarettir.

Kahve falında sobada ekmek yakmak aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına işarettir.

Kahve falında sobada ekmek kızartmak sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sobada ekmek zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gaz sobası görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında soba karası görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, geleceğe dair planlar yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir