AnaSayfa / Genel / Kahve falında sobada ateş söndürmek

Kahve falında sobada ateş söndürmek

Kahve falında sobada ateş söndürmek problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, kötü kişilerle karşılaşacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına tabir olunur.

Kahve falında sobada ateş söndürmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimseleri, aslında öyle olmasalar bile sizden güçlü görme eğilimindesiniz.

Kahve falında sobada ateş söndürmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına işaret eder.

Kahve falında soba söndürmek giden birinin geri döneceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında sobayi söndürmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına alamet eder.

Kahve falında yanan sobayı söndürmek yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, iyi halinin kalmayacağına işarettir.

Kahve falında ateş söndürdüğünü görmek dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine delalettir.

Kahve falında kor ateşi söndürmek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına işarettir.

Kahve falında ateşi kumla söndürmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, çok başarılı ve zengin birisi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hortumla ateşi söndürmek toplum içindeki saygınlığının artacağına, iş sahibi olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir