AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan soba görmek

Kahve falında yanan soba görmek

Kahve falında yanan soba görmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine inanılır.

Kahve falında yanan soba gördüyseniz:

  • Anlaşmaların, resmi kuruluşlarla ilişkilerin veya maddi oluşumların gözden geçirilmesi gerekiyor, gerekli düzenlemeleri yapmalısınız.

Kahve falında sobada yanan ateş görmek ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında yanan odun sobası görmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanan sobaya kömür atmak hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine rivayet eder.

Kahve falında yanan bir soba görmek dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yana soba görmek büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında soba yanarken görmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine inanılır.

Kahve falında yanan sobayı söndürmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, sağlığının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanan sobaya su dökmek dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir