AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanmaktan kurtulmak

Kahve falında yanmaktan kurtulmak

Kahve falında yanmaktan kurtulmak bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yanmaktan kurtulmak gördüyseniz:

  • Romantizm özel yaşamınızda rahatlamanıza yardım edebilir.

Kahve falında yanmaktan kurtulmak mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına inanılır.

Kahve falında sıcak suyla yanmak atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eteği yanmak çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kezzapla yanmak kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, idealist kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde yanmak kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında sigarayla yanmak yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pantolonu yanmak aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sobada yanmak yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir