AnaSayfa / Genel / Kahve falında sobada yanmak

Kahve falında sobada yanmak

Kahve falında sobada yanmak bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, yeni bir hayat kurulacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına alamet eder.

Kahve falında sobada yanmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kutuplaşmak veya karşı çıkma yolunu tercih etmek doğru yöntem olmayabilir.

Kahve falında sobada yanmak çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sobadan yanmak arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağdan yanmak alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sıcak suyla yanmak kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında güneşte yanmak sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında alevler içinde yanmak mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, zorlukların giderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yangın yanmak bol hayır duası alınacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında cehennem ateşinde yanmak çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir