AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak suyla yanmak

Kahve falında sıcak suyla yanmak

Kahve falında sıcak suyla yanmak eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sıcak suyla yanmak gördüyseniz:

  • Biraz dinlenmeye ya da farklı şeylerle vakit geçirmeye ihtiyacınız var.

Kahve falında sıcak suyla yanmak duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine yorulur.

Kahve falında sıcak sudan yanmak kazancın günden güne düşeceğine, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına delalet eder.

Kahve falında sıcaktan yanmak mesleki anlamda geriye düşüleceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında sıcak suda yanmak planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine inanılır.

Kahve falında suyla yanmak iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında sıcak suyla banyo yapmak yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine inanılır.

Kahve falında sıcak suyla birini yakmak aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında sıcak su aktığını görmek işlerinin açılıp kazancının artacağına, dileklerin kabul olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir