AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde yanmak

Kahve falında denizde yanmak

Kahve falında denizde yanmak mutluluk verici olaylar yaşayacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına delalet eder.

Kahve falında denizde yanmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yapmış ya da yapmak üzere oldukları hataları gösterme eğiliminde olablirsiniz.

Kahve falında denizde yanmak yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, kendi patronu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cehennemde yanmak içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ateş yanmak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında gözleri yanmak maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine işarettir.

Kahve falında alevler içinde yanmak sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyla yanmak kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ateşle yanmak pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, çok sevileceğine inanılır.

Kahve falında evi yanmak arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir