AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigarayla yanmak

Kahve falında sigarayla yanmak

Kahve falında sigarayla yanmak kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sigarayla yanmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin hızıyla koşmaya çalışmalı veya onların müziğiyle dans etmelisiniz.

Kahve falında sigarayla yanmak eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Kahve falında sigaradan yanmak etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kezzapla yanmak hayırlı gelişmeler yaşanacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında arabada yanmak bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında sobada yanmak sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, alım gücünde yükselme olacağına yorulur.

Kahve falında sırtından yanmak buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, umutlarının da tükeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçı yanmak işlerinin başarılı olacağına, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında yüreği yanmak zor günlerin biteceğine, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir