AnaSayfa / Genel / Kahve falında kezzapla yanmak

Kahve falında kezzapla yanmak

Kahve falında kezzapla yanmak aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, dileklerin gerçekleşeceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına tabir olunur.

Kahve falında kezzapla yanmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu gözden geçirebilir, karlı yatırımlar yapabilirsiniz.

Kahve falında kezzapla yanmak kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kezzap atmak hiç bilmediği bir işe gireceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine işarettir.

Kahve falında yüzüne kezzap atıldığını görmek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında yüze kezzap atmak kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kederden ve stresten kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafası yanmak çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında ateş yanmak gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında asitten yanmak işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asitle yanmak kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, imkânların çok daha iyi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir