AnaSayfa / Genel / Kahve falında eteği yanmak

Kahve falında eteği yanmak

Kahve falında eteği yanmak geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eteği yanmak gördüyseniz:

  • İşinizde haberleşmenizi engelleyen bazı aksaklıklar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında eteği yanmak fal sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanmaktan kaçmak yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına delalettir.

Kahve falında benzinle yanmak hayal edilen herşeye kavuşacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sudan yanmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünü yandıgını görmek falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, isteklerinize kavuşacağınıza inanılır.

Kahve falında alevler içinde yanmak uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine rivayet eder.

Kahve falında yağla yanmak hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında sırtından yanmak attığı her adımı düşüneceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir