AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanık yumurta görmek

Kahve falında yanık yumurta görmek

Kahve falında yanık yumurta görmek elindeki işi rayına oturtacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, zenginliğe, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, nefsine yenileceğine inanılır.

Kahve falında yanık yumurta gördüyseniz:

  • Çevre değişikliğine ihtiyacınız var.

Kahve falında yanık yumurta görmek iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine işarettir.

Kahve falında yanık yüz görmek çok büyük sevinçler yaşayacağına, ileride saygın bir kimse olacağına inanılır.

Kahve falında yanık kağıt görmek canını sıkan şeyleri yeneceğine, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında yanık yüzlü birini görmek ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, zenginliğinin tükenmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bacaklarını yanık görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanık et görmek iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına işarettir.

Kahve falında yanık tarla görmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında vücutta yanık görmek ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir