AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücutta yanık görmek

Kahve falında vücutta yanık görmek

Kahve falında vücutta yanık görmek neşeli ve keyifli günler geçireceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, büyük bir ihanete uğranacağına delalettir.

Kahve falında vücutta yanık gördüyseniz:

  • Hoşlanmadığınız şeyler konusunda dürüst olmalısınız.

Kahve falında yanık vücut görmek böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, rahatın ve konforun yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında vücutta yanık görmek şifa göreceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında birinin vücudunda yanık görmek büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, gönül gözünün açılacağına delalettir.

Kahve falında vücudunda yanık görmek rızkın çoğalacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına işaret eder.

Kahve falında vücut yanığı görmek uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının vücudunda yanık görmek mutluluktan havalara uçacağına, onlardan medet umacağına işaret eder.

Kahve falında vücudu yanık görmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında vücudunu yanık görmek bir sebeple çok zorlanacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir