AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanık et görmek

Kahve falında yanık et görmek

Kahve falında yanık et görmek tatsızlıkların yaşanacağına, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında yanık et gördüyseniz:

  • Maddi manevi size bedel ödetebilecek veya size kendinizi kötü hissettirebilecek kişilerden uzak durun.

Kahve falında yanık et yemek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında yanık et görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanık mum görmek çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına inanılır.

Kahve falında kol yanığı görmek insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine işarettir.

Kahve falında yanık baklava görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, maneviyata yöneleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanık buğday görmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanık kedi görmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, kısa sürede başarısının artacağına işarettir.

Kahve falında ellerini yanık görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir