AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklarını yanık görmek

Kahve falında bacaklarını yanık görmek

Kahve falında bacaklarını yanık görmek gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, şansının kendinden yana olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, yüceltileceği sözler duyacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında bacaklarını yanık gördüyseniz:

  • Kalpten istediğiniz bir hedefinizi gerçekleştirmeye sandığınızdan daha yakınsınız.

Kahve falında yanık bacak görmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına işaret eder.

Kahve falında bacaklarını yanık görmek hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında bacakta yanık görmek sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına işaret eder.

Kahve falında bacağını yanık görmek ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına alamet eder.

Kahve falında başkasını yanık görmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanık insan görmek güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, darlık içine düşeceğine işaret eder.

Kahve falında yanık eşya görmek eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vucudunda yanık izi görmek sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir