AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanık tarla görmek

Kahve falında yanık tarla görmek

Kahve falında yanık tarla görmek karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, yol yordam öğretileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanık tarla gördüyseniz:

  • Evrenin planları var.

Kahve falında yanık tarla görmek bazı engellerle karşılaşacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında yanık görmek etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanık simit görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına işaret eder.

Kahve falında yanık tatlı yemek girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına delalet eder.

Kahve falında yanık ayakkabı görmek insanlar tarafından tanınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında elleri yanık görmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanık ceket görmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün yüzünü yanık görmek elde bulunan imkânların artacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir