AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanık kağıt görmek

Kahve falında yanık kağıt görmek

Kahve falında yanık kağıt görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanık kağıt gördüyseniz:

  • Zamanı doğru kullanamamak sorun yaratabilir.

Kahve falında yanık kağıt görmek hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanık kağıt para görmek sürekli dua alarak yaşayacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasını yanık görmek kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanık türkü söylemek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine delalettir.

Kahve falında yanık pide görmek gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine rivayet eder.

Kahve falında yanık sigara görmek bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ütü yanığı görmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına yorulur.

Kahve falında yanık makarna görmek istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir