AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanık kokusu duymak

Kahve falında yanık kokusu duymak

Kahve falında yanık kokusu duymak hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, yüksek bir makamı olacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına alamet eder.

Kahve falında yanık kokusu duymak gördüyseniz:

  • Tereddüt ettiğiniz konular varsa, harekete geçmeden önce açıkça dile getirmeniz gerekebilir.

Kahve falında yanık kokusu duymak atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında yanık kokusu almak evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, her zaman iyilikleriyle anılacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin kokusunu duymak şifa edineceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında süt kokusu duymak böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çingene kokusu duymak kucaklaşacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında kabenin kokusunu duymak elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında bebeğin kokusunu duymak atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parfüm kokusu duymak iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir