AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabenin kokusunu duymak

Kahve falında kabenin kokusunu duymak

Kahve falında kabenin kokusunu duymak çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, her zaman evlatlarına destek olacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, daima önüne bakacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine delalet eder.

Kahve falında kabenin kokusunu duymak gördüyseniz:

  • İletişim kurmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında kabe kokusu duymak kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına delalet eder.

Kahve falında kabenin kokusunu duymak yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabe kokusu görmek ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına inanılır.

Kahve falında kahve kokusu duymak ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında rutubet kokusu duymak hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında çok güzel koku duymak işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin kokusunu duymak bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine inanılır.

Kahve falında misk koku duymak mesleğinde atılım yapacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir