AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin kokusunu duymak

Kahve falında bebeğin kokusunu duymak

Kahve falında bebeğin kokusunu duymak başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğin kokusunu duymak gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenmenizi gerektiren yollardan devam etmekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında bebeğin kokusunu duymak onu darda bırakmayacağına, sorunları başarıyla çözmeye delalet eder.

Kahve falında bebek kokusu duymak işlerini tek başına yöneteceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında lağım kokusu duymak eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin kokusunu duymak muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında misk kokusu duymak mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin kokusunu duymak huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Kahve falında balık kokusu duymak uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına yorulur.

Kahve falında kan kokusu duymak hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir