AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt kokusu duymak

Kahve falında süt kokusu duymak

Kahve falında süt kokusu duymak kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine delalettir.

Kahve falında süt kokusu duymak gördüyseniz:

  • Tecrübeli ya da sizinle aynı yönlü düşünen kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında süt kokusu duymak maddi olarak çok rahat olunacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine işaret eder.

Kahve falında kına kokusu duymak iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kokusunu duymak hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında kabe kokusu duymak büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine delalet eder.

Kahve falında misk kokusu duymak çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında bebek kokusu duymak etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin kokusunu duymak zor günlerin geride kalacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinin kokusunu duymak çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, geçim sıkıntısı çekeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir