AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanık kokusu almak

Kahve falında yanık kokusu almak

Kahve falında yanık kokusu almak dertlerin sonlanacağına, övgü dolu sözler duyacağına, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında yanık kokusu almak gördüyseniz:

  • Harcamalarınızda artış görüluyor.

Kahve falında yanık kokusu almak yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanık kokusu duymak kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına inanılır.

Kahve falında kokulu mum görmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek kokusu duymak sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında çok güzel koku koklamak dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, işlerinin baltalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin kokusunu hissetmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine inanılır.

Kahve falında ayak kokusu hissetmek refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında misk koku duymak büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir