AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan tahta görmek

Kahve falında yanan tahta görmek

Kahve falında yanan tahta görmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında yanan tahta gördüyseniz:

  • Çok önemli istek veya amaçlarınız var.

Kahve falında yanan tahta görmek zor günlerin biteceğine, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çürük tahta görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahta çerçeve görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında yeşil okul tahtası görmek zarar etme riskini en aza indireceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında tahta araba sürmek yatırımların heba olacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tahta merdivenle çıkmak güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine delalettir.

Kahve falında tahta tuvalet görmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tahta tozu görmek iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, huzura erileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir