AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta tuvalet görmek

Kahve falında tahta tuvalet görmek

Kahve falında tahta tuvalet görmek yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, büyük bir servete kavuşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine yorulur.

Kahve falında tahta tuvalet gördüyseniz:

  • Söylenenleri dikkatle dinlemeniz durumunda olumsuz görünen şeyleri olumluya çevirme şansınız olabilir.

Kahve falında tahtadan tuvalet görmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında tahta tuvalet görmek amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tahta valiz görmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, karlı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında tahta topuklu ayakkabı görmek sıkıntıların sona ereceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çürük tahta görmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına inanılır.

Kahve falında tahta kırdıgını görmek yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, beklediklerini duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tahta mandal görmek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında tahtaya çıkmak yapılan ortaklıkların bozulacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir