AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük tahta görmek

Kahve falında çürük tahta görmek

Kahve falında çürük tahta görmek üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, işlerin sarpa saracağına, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, yeni bir hayata başlayacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine işarettir.

Kahve falında çürük tahta gördüyseniz:

  • Romantik planlar daha istikrarlı bir geleceğin ilk adımları olabilir.

Kahve falında çürük tahta görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında çürük tahtaya basmak aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çürük elma almak içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kendi dişini çürük görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine delalet eder.

Kahve falında çürük bacak görmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına inanılır.

Kahve falında çürük sarımsak görmek iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çürük elma yediğini görmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına delalet eder.

Kahve falında çürük üzüm toplamak mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir