AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil okul tahtası görmek

Kahve falında yeşil okul tahtası görmek

Kahve falında yeşil okul tahtası görmek çözüm bulmak için fikir danışacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, çalışmalarının artacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil okul tahtası gördüyseniz:

  • Olayları farklı kişilerin soruşturup, ona göre karar vermelisiniz.

Kahve falında yeşil okul tahtası görmek her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında okul tahtası görmek yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında okul tahtasına yazı yazmak sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil yazı tahtası görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil tahta görmek kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil tahta kapı görmek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil tahtaya yazı yazmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına yorulur.

Kahve falında yeşil okul görmek dertleşerek moral bulacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir