AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta tozu görmek

Kahve falında tahta tozu görmek

Kahve falında tahta tozu görmek onu isyan noktasına getireceğine, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, hayallerinin söneceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tahta tozu gördüyseniz:

  • Siz planınıza sadık kalma konusunda kararlı olabilirsiniz ama, sizin farkında olmadığınız noktalarda başkalarının düşüncelerini önemsemekte fayda var.

Kahve falında tahta tozu görmek beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında toz deterjan almak çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine inanılır.

Kahve falında toz şekeri görmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, onu borçtan kurtaracağına yorulur.

Kahve falında toz temizlemek bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, çok iyi bir kariyer edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çuvalla toz şeker görmek sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, canın sıkılacağına inanılır.

Kahve falında toz şeker ve küp şeker görmek istediği gibi bir hayata kavuşacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında toz deterjan görmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı toz biber yemek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir