AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta çerçeve görmek

Kahve falında tahta çerçeve görmek

Kahve falında tahta çerçeve görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve fal sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, çok güzel günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tahta çerçeve gördüyseniz:

  • Evinizde daha rahat çalışmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında tahta çerçeve görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, çok zor durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında boş fotoğraf çerçevesi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında gümüş çerçeve görmek şansının döneceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz çerçeveli ayna görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı çerçeve görmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında çerçeve silmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, maddi imkânlarının azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çerçeveli cam görmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, üzüleceğine, yıkılacağına işarettir.

Kahve falında çerçevede bal görmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir