AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta araba sürmek

Kahve falında tahta araba sürmek

Kahve falında tahta araba sürmek zenginliğinin artacağına, fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, kısmetlerin azalacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahta araba sürmek gördüyseniz:

  • İşinizi, maddi durumunuzu veya iş birliklerinizi ilgilendiren değişiklikler ilerlemenize katkı sağlayabilir.

Kahve falında tahta araba sürmek yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tahta el arabası görmek kötü sözler duylacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına delalet eder.

Kahve falında tahta arabaya binmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında tahtadan araba görmek borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta araba görmek kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına delalet eder.

Kahve falında siyah arabaya sürmek bol nimete kavuşulacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında ilk kez araba sürmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelin arabası sürmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir