AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan sobayı söndürmek

Kahve falında yanan sobayı söndürmek

Kahve falında yanan sobayı söndürmek her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, hakkında iyi yorumlar yapılacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında yanan sobayı söndürmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sosyal ilişkilerinizi ilgilendiren konularda gelişmeler diğerlerine sizin yolunuzdan gitmekten başka bir seçenek bırakmayabilir.

Kahve falında yanan sobayı söndürmek başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında soba söndürmek işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında sobada ateş söndürmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sobayi söndürmek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, modern insanlarla tanışılacağına inanılır.

Kahve falında yanan yangını söndürmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanan odunu söndürmek sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında yanan camiyi söndürmek sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına işarettir.

Kahve falında yanan ateşi söndürmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, yaptığı hatalardan ders alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir