AnaSayfa / Genel / Kahve falında sobaya su dökmek

Kahve falında sobaya su dökmek

Kahve falında sobaya su dökmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, işlerinin başarılı olacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çok mutlu edeceğine, dünya mallarının çoğalacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında sobaya su dökmek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönlü düşünmeyen yakınlarınızı ikna için daha yaratıcı olmanız gerekebilir.

Kahve falında sobaya su dökmek zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken fal sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanan sobaya su dökmek büyük zorluklar geçireceğine, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sobada su ısıtmak maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, ele geçen kazancın artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tasla su dökmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında sıcak su dökmek terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başına su dökmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine delalettir.

Kahve falında yangına su dökmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında abdest alana su dökmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, çok para kazanılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir