AnaSayfa / Genel / Kahve falında sobada yanan ateş görmek

Kahve falında sobada yanan ateş görmek

Kahve falında sobada yanan ateş görmek kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, yol göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sobada yanan ateş gördüyseniz:

  • Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için bağımsız davranmanız çok işinize yarayacak.

Kahve falında sobada yanan ateş görmek şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında sobada yanan odun görmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanan sobaya kömür atmak başarılı bir kariyere sahip olacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanan sobayı söndürmek eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanan bir soba görmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yana soba görmek kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sobayı yanarken görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yanan odun sobası görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir