AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan sobaya odun atmak

Kahve falında yanan sobaya odun atmak

Kahve falında yanan sobaya odun atmak kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yanan sobaya odun atmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinizde daha gerçekçi olmanız gerektiğini size anımsatacak bir durumla karşı karşıya gelebilirsiniz.

Kahve falında yanan sobaya odun atmak kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına işarettir.

Kahve falında yanan odun sobası görmek yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına işaret eder.

Kahve falında sobada yanan odun görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına işarettir.

Kahve falında sobaya odun kömür atmak yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında banyo sobasına odun atmak varını yoğunu kaybedeceğine, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına delalettir.

Kahve falında sobaya odun atmak fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına rivayet eder.

Kahve falında yanan sobaya kömür atmak uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, ruh sağlığının bozulacağına işarettir.

Kahve falında yanan ateşe odun atmak üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir