AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan birine su dökmek

Kahve falında yanan birine su dökmek

Kahve falında yanan birine su dökmek dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, onlar tarafından yüceltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanan birine su dökmek gördüyseniz:

  • Artık çok fazla önem taşımayan ya da eski özelliğini yitirmiş ilişkilerinizin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında yanan ateşe su dökmek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında yanan sobaya su dökmek işe giren herkesin kalkınacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında yanan birine su dökmek Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine delalettir.

Kahve falında yanan ateşi suyla söndürmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanan su görmek yeni bir ortaklık kurulacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına delalettir.

Kahve falında tuvalete çamaşır suyu dökmek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, başarısının önündeki engellerin kalkacağına işaret eder.

Kahve falında kulağa su dökmek arzularınızın gerçekleşeceğine, kısmetinin kapanacağına delalettir.

Kahve falında baştan aşağıya su dökmek rakiplerine karşı fark atacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir