AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan ateşe su dökmek

Kahve falında yanan ateşe su dökmek

Kahve falında yanan ateşe su dökmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, sağlığını da kaybedeceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, yüksek mevkilere getirileceğine, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında yanan ateşe su dökmek gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize katkısı olabilecek aktivitelerle vakit geçireblir ya da görüntünüzü yenilemenizi sağlayacak alışverişler yapabilirsiniz.

Kahve falında yanan ateşe su dökmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanan sobaya su dökmek bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanan birine su dökmek can sıkıntısının geçeceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine inanılır.

Kahve falında yanan ateşi suyla söndürmek ilerleyemeyeceğine, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında ateş su dökmek tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kor ateşe su dökmek özlemelerin son bulacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında ateşe su dökmek şansın ve kısmetin açılacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanan ateşi söndürmeye çalışmak herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir