AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan horoz görmek

Kahve falında yanan horoz görmek

Kahve falında yanan horoz görmek alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yanan horoz gördüyseniz:

  • Belli bir olay veya durum için fazlaca gayret göstermeye değip değmeyeceğini iyi hesaplamalısınız.

Kahve falında yanan horoz görmek sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında horozun uçtuğunu görmek hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında horoz ve ördek görmek yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında horoz tutmak refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında horozu kovalamak korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında horoz kestirmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde horoz görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına işaret eder.

Kahve falında horozdan korkmak sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, çok rahat bir hayata adım atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir