AnaSayfa / Genel / Kahve falında horozun uçtuğunu görmek

Kahve falında horozun uçtuğunu görmek

Kahve falında horozun uçtuğunu görmek bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına işarettir.

Kahve falında horozun uçtuğunu gördüyseniz:

  • Düşünmeden atabileceğiniz bir imza zamanla karşınıza büyük bir zorluk ya da engel olarak çıkabilir.

Kahve falında uçan horoz görmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine alamet eder.

Kahve falında horozun uçtuğunu görmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında horoz adamak kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, mutluluktan havalara uçulacağına alamet eder.

Kahve falında horoz dövüşü görmek akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına delalet eder.

Kahve falında horozun üstüne atladığını görmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kara horoz görmek iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kedi ve horoz görmek çok zor bir yoldan geçeceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi delalet etmektedir.

Kahve falında birçok horoz görmek mutlu zamanlar geçireceğine, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir