AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoz kestirmek

Kahve falında horoz kestirmek

Kahve falında horoz kestirmek lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına inanılır.

Kahve falında horoz kestirmek gördüyseniz:

  • Geleceğinizi ilgilendiren konularda tahmin edilmesi zor hareketleri olan veya belirsiz tavırlardaki kişilere güvenmemelisiniz.

Kahve falında horoz kestiğini görmek güzel bir ilişkiye başlanacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında horoz kestirmek gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin horoz kestiğini görmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında horoz başı kesmek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hasta horoz görmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına yorulur.

Kahve falında horoz saldırması görmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, yerinde saymayacağına tabir olunur.

Kahve falında horoz gibi ötmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında horozun kesildiğini görmek aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir