AnaSayfa / Genel / Kahve falında horozu kovalamak

Kahve falında horozu kovalamak

Kahve falında horozu kovalamak gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında horozu kovalamak gördüyseniz:

  • Aşırı titizlik karşınızdaki insanların size tepki göstermesine neden olabilir.

Kahve falında horozu kovalamak büyük bir yenilgi alacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında horozun kovaladığını görmek işlerinde atılıma geçeceğine, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında horoz kovalamak sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, problemlere çözüm bulunacağına işaret eder.

Kahve falında ayağı bağlı horoz görmek hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında canlı horoz görmek çaresizleşeceğine, geleceğe olan inancını yitireceğine delalettir.

Kahve falında horoz ölüsü görmek yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında horozla dövüşmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, endişeli durumların son bulacağına işarettir.

Kahve falında horoz dövmek saadete ereceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir