AnaSayfa / Genel / Kahve falında horozdan korkmak

Kahve falında horozdan korkmak

Kahve falında horozdan korkmak bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında horozdan korkmak gördüyseniz:

  • Başkalarından yardım almaktan çekinmemelisiniz.

Kahve falında horozdan korkmak artık hep ileriye ve önüne bakacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine işarettir.

Kahve falında çok sayıda horoz görmek hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında horoz ve civciv görmek kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine yorulur.

Kahve falında horoza yem vermek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına işarettir.

Kahve falında iki horoz görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine delalettir.

Kahve falında horoz çalmak aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına delalettir.

Kahve falında horoz pişirdiğini görmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında horoz dövüştürmek uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, stresten uzaklaşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir