AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoz ve ördek görmek

Kahve falında horoz ve ördek görmek

Kahve falında horoz ve ördek görmek oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, malının artacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, kendi işinin patronu olunacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine işaret eder.

Kahve falında horoz ve ördek gördüyseniz:

  • Mesleki ya da eğitimle ilgili konularda çok dikkatli olmalısınız.

Kahve falında horoz ve ördek görmek hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fare ve ördek görmek yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde ördek görmek lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ördek yumurtası yemek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ördek yemek haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaban ördeği tutmak büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde yüzen ördek görmek hayatının karışacağına, çok iyi paralar kazanılacağına delalettir.

Kahve falında pembe ördek görmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, kazancının günden güne düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir