Kahve falında horoz tutmak

Kahve falında horoz tutmak eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, rütbe edineceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine işaret eder.

Kahve falında horoz tutmak gördüyseniz:

  • Sizden yardım veya danışmanlık istenmedikçe çevrenizdeki kişileri yönlendirmemeye çalışmanızda veya oldukça hassas yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında horoz tutmak kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında horozu kovalamak neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine delalet eder.

Kahve falında bahçede horoz görmek huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında tavukla horoz görmek rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine inanılır.

Kahve falında horoz yakalamak maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, ticaretinin gelişeceğine tabir olunur.

Kahve falında horoz sürüsü görmek yaşanan kötü olayların unutulacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında horoz çiftleşmesi görmek atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine delalettir.

Kahve falında hint horozu görmek maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir