AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan ateşi söndürmeye çalışmak

Kahve falında yanan ateşi söndürmeye çalışmak

Kahve falında yanan ateşi söndürmeye çalışmak büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, ağır günler geçireceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına delalet eder.

Kahve falında yanan ateşi söndürmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Ani veya geliştirilmemiş tepkilerin bedelleri olabilir.

Kahve falında yanan ateşi söndürmeye çalışmak nazara geleceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine işarettir.

Kahve falında evde yanan ateşi söndürmek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında yanan ateşi söndürmek eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yanan ateşi suyla söndürmek insanlar tarafından ayıplanacağına, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ateşi söndürmeye çalışmak onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına yorulur.

Kahve falında yanan otları söndürmek yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yanan yeri söndürmek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yanan odunları söndürmek güzel haberler alacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir