AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan ateşi suyla söndürmek

Kahve falında yanan ateşi suyla söndürmek

Kahve falında yanan ateşi suyla söndürmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, daima ona hürmet göstereceğine, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanan ateşi suyla söndürmek gördüyseniz:

  • Gayretlerinizi takdir eden kişiler tekliflerinize açık olabilir.

Kahve falında yanan ateşi suyla söndürmek sorunların ve dertlerin biteceğine, üzücü olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanan ateşi söndürmek büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanan ateşi söndürmeye çalışmak iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde yanan ateşi söndürmek başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ateşi suyla söndürmek yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine alamet eder.

Kahve falında suyla ateş söndürmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanan ateşe su dökmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında yanan samanı söndürmek yetkili bir göreve atanacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir