AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanakta şişlik görmek

Kahve falında yanakta şişlik görmek

Kahve falında yanakta şişlik görmek Kuran hafızı olmaya yorumlanan fal, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, bilmediği duyguları tadacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, işinden uzaklaşacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, fırsatların heba edileceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yanakta şişlik gördüyseniz:

  • İş hayatınızı eğlenceyle karıştırmanın yollarını arayabilir veya yaratıcı işlerle uğraşabilirsiniz.

Kahve falında yanağını şiş görmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına inanılır.

Kahve falında yanağın şiştiğini görmek zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yanakta şişlik görmek aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, malının ve parasının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şişmiş yanak görmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına delalet eder.

Kahve falında yanağının şiştiğini görmek yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şiş yanak görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına işarettir.

Kahve falında bir erkeğin yanağını okşamak karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanaktan ısırmak kötü sözler duyacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir