AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişmiş yanak görmek

Kahve falında şişmiş yanak görmek

Kahve falında şişmiş yanak görmek kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, elinin bollaşacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, fakirlikten kurtulmaya, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında şişmiş yanak gördüyseniz:

  • Belli anlaşma veya sözleşmelerin dikkatle ele alınması ya da üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında yanağının şiştiğini görmek Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yanağını şiş görmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şiş yanak görmek ticarette ilerleyeceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şişmiş yanak görmek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanakta şişlik görmek işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında yanağın şiştiğini görmek sevilen bir kişiye yardım edileceğine, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanaklarını kırmızı görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına alamet eder.

Kahve falında erkek arkadaşını yanağından öpmek akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir