AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanağını şiş görmek

Kahve falında yanağını şiş görmek

Kahve falında yanağını şiş görmek kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, kendine döneceğine, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, işlerinde bereket olacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, yeni girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanağını şiş gördüyseniz:

  • Kendi işlerinizi yapmaya odaklanmanız durumunda olacakları kontrol etme şansı bulabilirsiniz.

Kahve falında yanağını şiş görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şişmiş yanak görmek ününün çoğalacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanağının şiştiğini görmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yanakta şişlik görmek eşit davranılacağına, hayata karşı isteksizleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında şiş yanak görmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında yanağın şiştiğini görmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi yanaktan öpmek büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına delalet eder.

Kahve falında başkası tarafından yanaktan öpülmek kazançlı bir işin başına geçirileceğine, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir